top of page

Sieraden trends Herfst-Winter 2023


herfst-winter sieradenblog

Je bent meestal nog niet bezig met de herfst als de zomer nog niet eens is afgelopen. Maar de trends voor het najaar 2023 zijn al bekend. Natuurlijk heb je altijd tijdloze items, maar er zijn trends voor elk seizoen. Ik zal er een paar toelichten om een beeld te creëren waarin we kunnen stralen.


Herfst-Winter sieradentrend: ingetogen en verstild

Er zijn een aantal trends die op de voorgrond staan die verwijzen naar kleuren die meer ingetogen en verstilde zijn. Het zal nog steeds zichtbaar zijn, of het nu zwart, warm grijs, donker taupe of zelfs bruin is. Hoewel dat saai lijkt, heeft het ook een klassieke vibe, vooral in een kledingstuk dat iets groter is dan je normaal zou kopen.


Een ander voordeel van deze kleuren is dat ze niet vervagen en eeuwigdurend zijn. Goede kleding, sieraden en accessoires moeten meerdere jaren mee kunnen. Dit betekend ook milieubewust omgaan met materialen.


Er zijn gelegenheden waarin donkere tinten worden verrijkt met pailletten. Als dit niet het geval is, kan een mooi sieraad aan de vingers of in de oren een saai pak opfleuren. Een leuke toevoeging aan een ingetogen of verstilde look. Wanneer je echter iets sprankelends wilt, kun je een sieraad kopen dat een contrasterende kleur heeft, maar niet te fel is. Op deze manier blijf je trendy!


Sexy sieraden trends Herft-Winter 2023

Naast de ingetogen en verstilde items kan het ook lekker sexy zijn op een feestje. Offsholdertops, rokken met een diepe split, lange jassen en vesten in combinatie met korte rokjes. Het lijkt erop dat je op een feestje voor de dag mag komen. Overwegend donkere kleuren, maar ze kunnen ook prachtige diepe rode of okergele tinten hebben.


Sieraden maken het plaatje af. Niet te veel sieraden op een feest. Dat wat je draagt, kan echter opwindend zijn. We pakken de herfst- en wintercollectie van 2023 aan met grote, zilveren oorbellen.


Wanneer u een dramatisch sexy look draagt is dat helemaal in de trends voor het komende najaar. Donkere, glanzende stoffen die, in tegenstelling tot sobere pakken, lekker nauw om het lijf mogen zitten. Smokey of donkere ogen met veel zilver. Glitter en glitter!


Eindeloos combineren in sieraden trends:

Uiteenlopend Opvallend is dat je overdag in alle rust en ietwat ingetogen tevoorschijn kunt komen met zowel kleding als sieraden. Maar als je een feestje hebt, kun je ook enorm uitpakken. Het contrast is aanzienlijk, maar het maakt het ook leuk om je kledingkast, sieradendoos of natuurlijk iets nieuws te bekijken. Succes met het maken van leuke combinaties!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментарі


bottom of page