top of page

Alles over Statement Sieraden

Bijgewerkt op: 3 aug. 2023De trend van statement kettingen


Omdat statement kettingen, ook wel statement sieraden genoemd, al enkele jaren in de mode zijn, zult u er ongetwijfeld van gehoord hebben. Wat zijn nu eigenlijk statement sieraden? We onderzochten de statement ketting en de afkomst van de statement sieraden.


Historie van statement sieraden


Kleding, accessoires en zelfs sieraden zijn al duizenden jaren gebruikt om uit te beelden wie ze zijn of welke stand ze hebben. Dergelijke "show items" hebben al millennia religie, klasse en culturele identiteiten gerepresenteerd. Neem de kettingen van BA van het A-team of de zonnebrillen van Elton John. Deze artikelen zijn hun identiteit. Mensen zullen altijd een "statement" willen maken, dus zullen statement sieraden en accessoires in trek blijven en dus op de markt blijven.


Wat wordt een statementsieraad genoemd?


Vrouwen krijgen de kans om uit te blinken in het alledaagse sociale leven en zich te presenteren als uniek, zelfverzekerd, gedreven en intrigerend verschijnende mensen dankzij statement sieraden. Statement sieraden zijn niets nieuws, maar veel vrouwen willen niet opvallen door opvallende accessoires en sieraden te dragen. Zo heb je niet alleen statement sieraden maar ook statement modeaccessoires. Je kunt je uitspraak vergelijken met de term "bling bling", maar dan op een meer casual manier.


Conclusie over sieraden


Het dragen van statement sieraden is een manier om een bepaalde stijl of uniciteit te laten zien en tegelijkertijd het karakter van de drager weer te geven welk karakter het ambieert. Als gevolg hiervan kunnen waardevolle sieraden worden beschouwd als een soort pronkstuk. Al dan niet door mensen te beoordelen op basis van hun uiterlijk, hoewel statement sieraden vooral vrouwensieraden zijn. Mensen beoordelen mensen vooral op uiterlijk en trekken conclusies op basis van hun uitstraling, dus een statement maken met deze producten kan van grote invloed zijn op hoe je met iemand omgaat. Op basis van wat je draagt, beschrijf je persoonlijkheid, waarden en of overtuigingen. Door bewust te kiezen welke statement-sieraden of accessoires je draagt, communiceer je indirect met mensen. Het geeft een verklaring over jezelf en geeft mensen misschien een reden om je te ontmoeten of te beschrijven door je uiterlijk. Ten slotte zijn statement sieraden ontworpen om je zelfvertrouwen te vergroten.


De afmetingen van statement kettingen en sieraden


Het is duidelijk dat de hoeveelheid staatssieraden aanzienlijk is. Denk aan brede kettingen, patserige armbanden en grote oorbelhangers of juist gedetailleerde en extravagante hangers met veel versieringen. Statement sieraden worden opzettelijk opmerkelijk gemaakt om zowel de drager als zichzelf aandacht te trekken. Er zijn dus extravagante vormen en maten van sieraden.50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page