top of page

De meest populaire sieradentrends van 2023

Bijgewerkt op: 3 aug. 2023



De meest hippe sieradentrends voor 2023 - Sieraden zijn een geweldige manier om je outfit een unieke uitstraling te geven, en elke fashionista moet er een hebben. We zullen je in deze blogpost meer vertellen over de meest aantrekkelijke sieradentrends die in het voorjaar en de zomer van 2023 zullen worden geïntroduceerd. Van opvallende stukken tot verfijnde ontwerpen, we bekijken hoe deze trendy sieraden elke outfit een fashionable upgrade geven. Bovendien is er goed nieuws voor liefhebbers van zilveren sieraden: hoewel gouden sieraden nog steeds erg populair zijn, zijn ze niet meer zo populair als vroeger.



Sieradentrend nummer een: Sieraden met hartjes


Hoe leuk is het dat komend seizoen hartjessieraden in de mode zijn! Harten hebben natuurlijk symbolische functies. Als gevolg van het feit dat harten vaak staan voor romantiek en liefde, is het dragen of geven van een sieraad met een hart ook een prachtige manier om je liefde voor iemand te tonen.


Sieraden met hartjes zijn ook gewoon geweldig om naar te kijken. Sieraden met harten zijn er in veel verschillende vormen en maten; ze variëren van kleine stud-earringetjes met hartjes tot bedels met een hartbedel. Het vinden van een sieraad dat bij je stijl past, wordt hierdoor eenvoudiger.




Sieradentrend nummer twee: Sieraden die zijn gebaseerd op punk


In 2023 zal punk-geïnspireerde sieraden een grote rol spelen in de sieradenindustrie. De punkcultuur uit de jaren zeventig en tachtig vormde de basis voor deze opvallende en rebelse sieraden. Denk aan opvallende schakelkettingen, chokers, oorbellen en armbanden van leer of metaal die zijn versierd met spikes, studs en andere stoere elementen. Zilver is weer in mode, en deze zilveren sieraden zijn typisch 'punk'. Punk sieraden zijn de perfecte manier om je outfit een boost te geven, of je nu gaat voor een statement of een subtiele look.



Sieradentrend nummer drie: Sieraden die parels bevatten


Parels zijn klassiekers die nooit uit de mode raken en zullen in 2023 nog steeds een grote rol spelen. In 2023 zullen we veel parelsieraden zien met kettings.

Parels zijn tijdloos wat tevens een groot voordeel is. Sieraden met parels passen goed bij elke gelegenheid. Deze sieraden passen ook goed bij zowel een formele als een casual look.



Sieradentrend nummer vier: Sieraden versierd met bloemen


Kennen jullie de corsages van Amerikaanse teenroomcoms? Deze corsages zijn de inspiratie geweest voor de lente- en zomersieraden van 2023. Deze prachtige sieraden geven ons een gevoel van zomer.


We zien broches met bloemen, oorbellen met bloemenbedels of stenen met opvallende kleuren. Armbanden met gekleurde kralen passen goed bij je outfit. De beste manier om een splash of kleur toe te voegen aan je outfit is met sieraden met fleurige details.



Sieradentrend nummer vijf: Overeenkomstige oorbellen


Statement earrings zijn al een tijdje een populaire trend, en ze zullen in 2023 ook een grote rol spelen. Hoewel er veel verschillende soorten statement oorbellen zijn, zijn ze allemaal groot en opvallend. Ze kunnen fel gekleurde kralen of grote hangers met bedels zijn. Ze zijn vergelijkbaar doordat ze de aandacht trekken en een outfit meteen een boost geven. Bovendien zijn deze statement-oorbellen 2023 lang, gekleurd en geïnspireerd op de jaren 80.


De oorbellentrend is sinds zijn aanvang enkele jaren geleden aan populariteit toegenomen. Dit is te wijten aan het feit dat statement oorbellen een eenvoudige manier zijn om een vervelende outfit te veranderen in een modestatement.




Sieradentrend nummer zes: Armbanden


Een opvallende trend in het voorjaar en de zomer van 2023 zijn armbanden. Arm cuffs, van subtiele, elegante ontwerpen tot opvallende, statement stukken, zijn een geweldige manier om je armen te accentueren en een speciaal element aan je outfit toe te voegen.


Arm cuffs zijn ontworpen om op je bovenarm of onderarm te dragen, zodat je je outfit meteen opvalt. Of je nu een eenvoudige jurk of top draagt, een opvallende arm cuff maakt je meteen een modestatement. We stellen: verwijder de traditionele armbandjes en vervang ze door deze candy voor de armen!




Shop trendsieraden voor 2023 bij Jewerella


Jewerella is het juiste adres als je op zoek bent naar de meest trendy sieraden voor het voorjaar en de zomer van 2023. We hebben oorbellen, kettingen, armbandjes, sieraden met hartjes, statement oorbellen en andere items met een punk-thema. Je kunt een verscheidenheid aan kleuren van onze trendy sieraden voor de lente en zomer van 2023 online kopen. Wat is de sieradentrend die je dit voorjaar wilt dragen?



39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page