top of page

DAMES OORBELLEN

Oorbellen kunnen een look compleet maken. Natuurlijk kun je deze oorsieraden dragen als eyecatchers of gewoon als een stijlvol onderdeel van je outfit. De ontwerpen van oorbellen kunnen heel anders zijn dan die van je armband of de hanger van je ketting.

Het gaat er natuurlijk om dat welke oorbellen je ook draagt, deze passen bij jouw persoonlijke stijl, outfit en karakter.

Damesoorbellen zijn een must-have in elke sieradencollectie, ongeacht hoe je ze draagt of combineert.

Natuurlijk is het elegant om al je sieraden op elkaar af te stemmen als je een galafeest hebt. Vooral oorbellen en ketting moeten overeenkomen. Gelukkig hebben we in onze webshop een verscheidenheid aan setjes die de ketting en oorbellen prachtig combineren. Als gevolg hiervan hoef je niet urenlang rond te scrollen.

Een versiering in de oren is een oud gebruik. De oorbellen van Farao werden eerder in graftombes gevonden. Heel lang is het dragen van oorbellen een statussymbool geweest. Mensen met veel geld konden hun oren piercen om oorbellen van goud of zilver te dragen. Aan het begin van de 20e eeuw raakten gaatjes in de oren uit de mode, en ze werden vooral gedragen met oorbellen met een klemmetje.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het prikken van oorbellengaatjes een stuk geavanceerder, wat de populariteit weer stimuleerde. Mensen dragen oorbellen in slechts één oor, ook al worden oorbellen vaak gezien als sieraden voor vrouwen. Het is afkomstig van zeelieden. Ze droegen gouden oorringen.
 

OORBELLEN KOPEN

Welke oorbellen draag je het meest? Op de webshop van Jewerella kun je gemakkelijk, snel en veilig je nieuwe favoriete paar oorbellen bestellen. Wij pakken uw bestelling zorgvuldig in als cadeau en leveren uw oorbellen zo snel mogelijk. Zo kun je zo snel mogelijk shinen in je nieuwe set oorbellen!


Natuurlijk kun je de beste oorbellen online bij Jewerella kopen. Je ontvangt je gekozen oorbellen binnen 1 tot max 2 werkdagen in huis. De oorbellen zijn een perfect cadeau! Je ontvangt de oorbellen in een luxe cadeauverpakking nadat je ons hebt geïnformeerd met je online bestelling. Verzending is gratis vanaf € 20.

bottom of page